Cursus informatie

Op alle cursussen zijn onderstaande aandachtspunten van toepassing:

• Er is geen minimale vooropleiding nodig om een cursus bij ons of een van onze opleidingspartners te volgen, wel kunnen er aan cursussen voorwaarden gesteld worden, zoals:
      • Als u aan klein vaarbewijs 2 begint moet u om examen te kunnen doen klein vaarbewijs 1 hebben.
      • Wilt u de opleiding tot gediplomeerd instructeur klein vaarbewijs worden dan dient u in het bezit te zijn van klein vaarbewijs 1 en 2.
    • De studie duur is afhankelijk van welke cursus u aanschaft.
    • Stichting Vaar Educatie doet er alles aan om cursisten te begeleiden om te slagen voor de betreffende examens.
    • Naast de cursus is er ook thuis studie vereist.
      • Online- of dagcursus Klein vaarbewijs 1 tussen de 15 en 35 uur.
      • Online- of dagcursus Klein vaarbewijs 2 tussen de 20 en 35 uur.
      • Zelfstudie Klein vaarbewijs 1 tussen de 30 en 45 uur.
      • Zelfstudie Klein vaarbewijs 2 tussen de 35 en 45 uur.
      • Basis certificaat marifonie tussen de 2 en 10 uur.
      • Instructeur klein vaarbewijs tussen de 50 en 100 uur.
  • Loopt u tegen een probleem aan met uw cursus neem dan zo snel mogelijk contact op met de opleider.
  • Stichting Vaar Educatie vind het belangrijk dat u waar voor uw geld krijgt, wij doen er dan ook veel voor om u te laten slagen.Door deze inzet is ons slagingspercentage 97%.
WhatsApp chat