Examengarantie

Wij van Stichting Vaar Educatie begrijpen als geen ander dat jij je vaarbewijs wilt halen, dit is ook wat wij willen en daar doen wij en jij ook erg veel moeite voor. Mocht het nu om een of andere reden niet lukken dat je slaagt dan kan je terug vallen op onze examengarantie. Aan de examengarantie hangen wel een aantal spelregels.

Stichting Vaar Educatie hanteert de examengarantie voor al zijn opleidingspartners.
Om aanspraak te maken op de examengarantie heb je aan de volgende voorwaarden voldaan:

• Je hebt een dagcursus gevolgd.
  • Je schrijft je ook in voor de online training (zit bij de dagcursus in).
  • De online trainer houd precies je vorderingen bij en waar je moeite mee hebt, hier traint het systeem je dan meer op.
  • Nadat je de hele training doorlopen hebt maak je de afsluitende toets.
  • Deze toets werkt precies het zelfde als het examen.
    • Klein vaarbewijs 1 kan je 80 punten halen en moet je minimaal 56 punten halen.
    • Klein vaarbewijs 2 kan je 50 punten halen en moet je minimaal 35 punten halen.
  • Heb je deze toets positief gemaakt dan activeert het systeem je certificaat.
  • LET OP! Je moet de toets gemaakt hebben voordat je het examen gedaan hebt!

Mocht je zakken dan mail je ons je certificaat en de brief van het CBR dat je gezakt bent, wij maken op het bij ons bekende bankrekeningnummer het examengeld binnen 14 dagen over*.

*De examengarantie is niet geldig voor Marifoon of Marcom-B examens.

WhatsApp chat