Vaarbewijs halen

Wilt u graag uw vaarbewijs halen, volg dan een cursus bij Vaarwijs.nl!  Zo weet u zeker dat u goed beslagen ten ijs komt tijdens het examen. Dit examen moet u zelf aanvragen bij het CBR. Met maar liefst 20 examenlocaties is er altijd een locatie dicht bij u in de buurt.  Liefst 97 procent van onze cursisten slaagt namelijk voor het examen! Voldoende reden om u gauw aan te melden voor een cursus bij u in de buurt, toch?

Altijd een vaarbewijs cursus bij u in de regio

Onze cursussen met als doel een vaarbewijs te halen worden gegeven in heel het land. Wij zijn veelvuldig in bijvoorbeeld Utrecht, Kampen, Delft en Arnhem te vinden om een cursus Klein Vaarbewijs 1 of Klein Vaarbewijs 2 te verzorgen. Tevens is het mogelijk om bij ons aan te geven op welke andere locatie u graag een vaarbewijs cursus zou hebben. Dan kijken wij of dit te organiseren is.

Diverse cursussen

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor het halen van Klein Vaarbewijs 1, Klein Vaarbewijs 2 of  voor het  basiscertificaat marifonie. Ook kunt u gebruik maken van onze online cursussen Zo organiseren wij dagcursussen alsook avondcursussen. Zo kunt u op uw eigen manier en eigen tempo uw vaarbewijs halen. Kiest u voor Klein Vaarbewijs 1 of 2, dan krijgt u tijdens de dagcursus, die zes uur duurt, intensief les. Ook ontvangt u gratis het bijbehorende cursusboek en krijgt u toegang tot de online cursus. Tevens verzorgen we voor u een lunch, krijgt u toegang tot de app en kunt u onbeperkt proefexamens oefenen, om uw vaarbewijs te halen. Een avondcursus bestaat uit 3 avonden van ieder 2 uur intensief les. De studie belasting voor het Klein Vaarbewijs 1 ligt tussen de 15 en 35 uur. Voor Klein vaarbewijs 2 ligt de studie belasting tussen de 20 en 35 uur. U moet dus rekenen dat u na de cursus nog een week of 3 nodig heeft voor u aan een examen kunt deelnemen. De cursussen zijn voor een ieder toegankelijk. 

Wilt u graag leren hoe u met de marifoon moet omgaan? Volg dan de cursus basiscertificaat marifonie. Ook deze cursus duurt van 9 tot 15 uur en u ontvangt tevens een cursusboek. Vanzelfsprekend wordt ook bij deze cursus de lunch voor u geregeld. Aansluitend aan de cursus legt u meteen het examen af, dat voldoet aan de eisen die het Agentschap Telecom daaraan stelt. Aan het einde van deze cursusdag weet u dus direct of u geslaagd bent!

De kosten van een vaarbewijs halen

Aan het volgen van een van bovengenoemde cursussen om uw vaarbewijs te halen zijn vanzelfsprekend kosten verbonden. Voor het volgen van de dagcursus voor het halen van Klein Vaarbewijs 1 of 2 betaalt u €150,-. De online cursussen kosten € 125,-. Het examen wordt sinds begin 2020 centraal door het CBR afgenomen en moet u derhalve zelf inplannen. De kosten voor dat examen zijn €42,-.  De kosten voor de marifoniecursus bedragen  ook €150,- . Daarnaast betaald u €68,- examengeld. Dit is een door het Agentschap Telecom vastgesteld bedrag.

Ook uw vaarbewijs halen?

Wilt u zich aanmelden voor één van de vaarbewijscursussen die binnenkort plaatsvinden? Klik dan in het menu op het type vaarbewijs dat u wilt halen, kies de gewenste datum en reken af in de winkelwagen. U bent nu meteen aangemeld voor de betreffende cursusdag en ontvangt per e-mail een bevestiging. Benieuwd naar de volgende cursusdata? Neem dan gerust contact met ons op. Met een vaarbewijs cursus van Vaarwijs.nl lukt het ook u binnenkort uw vaarbewijs te halen!

WhatsApp chat